jubikej napisał(a):bo na wsteku do garazu wjezdzaja hehe
mako napisał(a):Z pokrowcami to jest tak, trzeba kupić naprawdę sensowny bo niestety te lowbudget mocno rysują lakier, mnie to wkurzało i stoi bez, choć inne auto mam zapakowana w pokrowiec i jest git ale tam pokrowiec kosztował....
U siebie w garażu nie ma tragedii bez, na jakim własnym parkingu np? pod budynkiem rozważyłbym jednak pokrowiec..
oskarr17 napisał(a):zapytam ale po co???? umyj ją przed odstawieniem na zimę i niech stoi cały czas. Ja odpinam kleme od akumulatora i stoi od października do marca nie ruszana. Staram się tylko przepalać co jakiś czas i zupełnie nic nie robię.
Jesli już się uparłeś na ten pokrowiec to kup jakiś porządny i załóż, ale koniecznie auto musi być w garażu!!! Jeśli założysz pokrowiec na auto które stoi na dworze to kaplica. Każdy wiatr porysuje Ci lakier, deszcz spadnie zrobi się wilgoć i Ci zgnije s2000 w jedną zimę
majkel4 napisał(a):Poszukj oryginalnego pod s2k pokrowca, jak juz nie chcesz inwestowac w graty to zainwestuj w pokrowiec
Są dwa rodziaje garażowy i parkingowy
meg napisał(a):majkel4 napisał(a):Poszukj oryginalnego pod s2k pokrowca, jak juz nie chcesz inwestowac w graty to zainwestuj w pokrowiec
Są dwa rodziaje garażowy i parkingowy
Mam dokładnie taki OEM pokrowiec i jest świetnej jakości, moja sunia w nim stoi. Od wewnątrz jest milusia flanelka, zakładasz na dokładnie umyte i nawoskowane auto.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość