AEM EMS V2

Baza wiedzy

AEM EMS V2

Postprzez Progosor » 2012-06-14, 09:13

Witam.W z wiązku z tym ze robi sie nas co raz wiecej (posiadaczy AEM) :D Proponuje pisac tu swoje rady, pytania i problemy zwiazane z AEM EMS Dolaczam BASEMAPY ze zgoda ALek oczewiscie. Sa to mapy dla AP2 ale myszle ze na AP1 tez bedzie dzialac bez wybuchow ;)
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
I to jest prawda!
Obrazek
Avatar użytkownika
Progosor
Klubowicz 2k rpm
 
 
Posty: 391
Dołączył(a): 2010-09-04, 17:19
Lokalizacja: Lublin
Rocznik S2000: 2005
Wersja: AP2

Re: AEM EMS V2

Postprzez Progosor » 2013-01-07, 22:28

I to jest prawda!
Obrazek
Avatar użytkownika
Progosor
Klubowicz 2k rpm
 
 
Posty: 391
Dołączył(a): 2010-09-04, 17:19
Lokalizacja: Lublin
Rocznik S2000: 2005
Wersja: AP2

Re: AEM EMS V2

Postprzez MArbas01 » 2013-01-07, 22:44

szacun
uwielbiam ludzi którzy przecierają szlaki i nie ida na łatwiznę z rozpracowanymi systemami tylko robią swoje :)
gratki że idziesz w to na całość,cicho kibicuje projektowi bo realizujesz moje plany ktorych ja już nie zrobię ;)
no chyba że .... no może kiedyś :P
Avatar użytkownika
MArbas01
Klubowicz redliner
 
 
Posty: 4732
Dołączył(a): 2008-07-30, 22:47

Re: AEM EMS V2

Postprzez Progosor » 2013-01-09, 18:51

MArbas01 napisał(a):szacun
uwielbiam ludzi którzy przecierają szlaki i nie ida na łatwiznę z rozpracowanymi systemami tylko robią swoje :)
gratki że idziesz w to na całość,cicho kibicuje projektowi bo realizujesz moje plany ktorych ja już nie zrobię ;)
no chyba że .... no może kiedyś :P

No ktos musi :D Nie jest sztuka zalozyc gotowy wydech albo dolot i myslec ze to szczyt "tuningu" sztuka jest zrobic to czego nie maja inni :o - Mao Zedong ahaha :D :D
I to jest prawda!
Obrazek
Avatar użytkownika
Progosor
Klubowicz 2k rpm
 
 
Posty: 391
Dołączył(a): 2010-09-04, 17:19
Lokalizacja: Lublin
Rocznik S2000: 2005
Wersja: AP2

Re: AEM EMS V2

Postprzez Couguarek » 2013-02-22, 15:14

Czy do AEM EMS V1 wystarczy sama szerokopasmówka czy musi być z gauganem ? Gdzieś czytałem, że wyjście z gaugana jest podłączane do EMS.
Jeżeli to prawda to jest jakiś sposób na ominięcie zakupu gaugana ? Jakoś nie widzi mi się on w aucie :?
Obrazek
Avatar użytkownika
Couguarek
Klubowicz 2k rpm
 
 
Posty: 353
Dołączył(a): 2009-02-01, 23:55
Lokalizacja: Warszawa
Rocznik S2000: 2004
Wersja: AP2

Re: AEM EMS V2

Postprzez Progosor » 2013-03-19, 17:25

Couguarek napisał(a):Czy do AEM EMS V1 wystarczy sama szerokopasmówka czy musi być z gauganem ? Gdzieś czytałem, że wyjście z gaugana jest podłączane do EMS.
Jeżeli to prawda to jest jakiś sposób na ominięcie zakupu gaugana ? Jakoś nie widzi mi się on w aucie :?

Mozna bez problemu.
I to jest prawda!
Obrazek
Avatar użytkownika
Progosor
Klubowicz 2k rpm
 
 
Posty: 391
Dołączył(a): 2010-09-04, 17:19
Lokalizacja: Lublin
Rocznik S2000: 2005
Wersja: AP2

Re: AEM EMS V2

Postprzez Jarusnet » 2013-05-14, 02:35

Podbijam. Ogarnia ktos w PL strojenie AEM'a?
Avatar użytkownika
Jarusnet
Klubowicz VTEC
 
 
Posty: 679
Dołączył(a): 2008-06-10, 00:11
Lokalizacja: Ostrzeszów

Re: AEM EMS V2

Postprzez pablojhm » 2013-05-14, 09:25

promotor
TEAM JHM

JHM Sport&Service
http://www.jhm.com.pl
pablojhm
Klubowicz 4k rpm
 
 
Posty: 523
Dołączył(a): 2010-05-31, 17:28
Lokalizacja: Warszawa
Rocznik S2000: 2000
Wersja: AP1

Re: AEM EMS V2

Postprzez Jarusnet » 2013-05-14, 12:16

Ogarniaja temat? Stroil ktos w PL S'ke na tym?
Avatar użytkownika
Jarusnet
Klubowicz VTEC
 
 
Posty: 679
Dołączył(a): 2008-06-10, 00:11
Lokalizacja: Ostrzeszów

Re: AEM EMS V2

Postprzez pablojhm » 2013-05-14, 16:00

Jarusnet napisał(a):Ogarniaja temat? Stroil ktos w PL S'ke na tym?


Stroili eske kolegi z kompresorem i z forum chyba Alek tez u nich robił.
TEAM JHM

JHM Sport&Service
http://www.jhm.com.pl
pablojhm
Klubowicz 4k rpm
 
 
Posty: 523
Dołączył(a): 2010-05-31, 17:28
Lokalizacja: Warszawa
Rocznik S2000: 2000
Wersja: AP1

Re: AEM EMS V2

Postprzez Alek » 2013-05-14, 21:48

Jarek jak chcesz pogadać to zadzwoń siedzę dzis do 23.
601 sto 62 031
Jeśli tra­cisz pieniądze, nic nie tra­cisz. Jeśli tra­cisz zdro­wie, coś tra­cisz. Jeśli tra­cisz spokój, tra­cisz wszystko.
Avatar użytkownika
Alek
 
 
Posty: 1507
Dołączył(a): 2010-10-16, 23:09
Lokalizacja: Gdańsk
Rocznik S2000: 2002
Wersja: AP1

Re: AEM EMS V2

Postprzez Jarusnet » 2013-05-14, 23:06

Przedzwonie jutro jakos :) Na PW podeslalem swoj numer, zebys wiedzial kto Cie meczy :)
Avatar użytkownika
Jarusnet
Klubowicz VTEC
 
 
Posty: 679
Dołączył(a): 2008-06-10, 00:11
Lokalizacja: Ostrzeszów


Powrót do FAQ

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 2 gości