Strona 1 z 1

licznik w s2000

PostNapisane: 2017-03-07, 14:07
przez kokoss
Wiatm. mam problem z zegarami .... zegary są z AP1 i na obrotomierzu wyskoczyła mi plamka cwiecąca tak jakby licznik się "wylał" .... da sięto jakoś naprawić ? albo coś z tym zrobić ?

Re: licznik w s2000

PostNapisane: 2017-04-12, 22:05
przez przemek.r
może tu spróbuj , naprawiają też wyświetlacze :

http://naprawalicznikow.pl/